Project Patersbos UITVERKOCHT

Sint-Niklaasstraat 12-14, Zoerle-Parwijs (Westerlo) Nog 0 wooneenheden te koop Reeds 12 wooneenheden verkocht Reeds 0 wooneenheden in optie
Patersbos Westerlo appartementen nieuwbouw te koop Living
Patersbos Westerlo appartementen nieuwbouw te koop Living
Patersbos Westerlo woning nieuwbouw te koop gelijkvloers
Patersbos Westerlo woning nieuwbouw te koop gelijkvloers
Patersbos Westerlo appartementen woning nieuwbouw te koop raampartij
Patersbos Westerlo appartementen woning nieuwbouw te koop raampartij
Patersbos Westerlo appartementen nieuwbouw te koop Living
Patersbos Westerlo woning nieuwbouw te koop gelijkvloers
Patersbos Westerlo appartementen woning nieuwbouw te koop raampartij

Project Patersbos is een kleinschalig nieuwbouwproject naast de oude jongensschool in Zoerle-Parwijs.

Het gebouw bestaat uit 9 comfortabele leefappartementen met 2 slaapkamers en drie luchtige BEN-eengezinswoningen met een extra kamer. Deze BEN-woningen genieten van 50% korting op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar. Aan de straatzijde liggen de appartementen verspreid over 3 bouwlagen, met bovenaan twee penthouses met riante terrassen. Achteraan in het project liggen de drie woningen, met elk een eigen terras en zuidgerichte tuin.

De focus in dit project ligt op ruimte en lichtinval met hoge plafonds en grote raampartijen. Iedere unit wordt afgewerkt met vloerverwarming en hoogwaardige materialen, waarin eigen inbreng mogelijk is.

Een gemeenschappelijke fietsenstalling biedt ruimte voor 24 fietsen. Autostaanplaatsen en kelderbergingen zijn apart aan te kopen.

 

  • Prijzen vanaf € 199.900 excl. btw
  • 9 ruime, kwaliteitsvolle luxeappartementen met lift
  • 3 luchtige BEN-woningen met zuidgerichte tuin 
  • hoge plafonds en grote ramen zorgen voor lichtrijke leefruimtes
  • afwerking naar keuze

 

 

 

Beschikbare panden voor dit project

Appartement

App U.8 - MEEST BEKEKEN 2e verdieping

Deze penthouse van maar liefst 112 m2 met 2 slaapkamers is gelegen op de tweede verdieping in project Patersbos. Via een hal loop je binnen in een riante, lichte leefruimte met open keuken, aan een ruim zuidwestgericht terras van meer dan 20 m2. Naast de keuken is er een handige berging. Aan de achterkant van het appartement vind je een tweede berging, een badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche, een apart toilet en de slaapkamers.

Bekijk details

112 m2 2 slaapkamer(s) 2e verdieping Ondergrondse garage

Appartement

App U.1 Gelijkvloers

Dit gezellige appartement met 2 slaapkamers van 83 m2 ligt op het gelijkvloers aan de straatkant in project Patersbos. Je komt binnen via de inkomhal, waar ook een toilet is. Daarna loop je verder naar de lichte leefruimte met open keuken. Verder beschik je over een ruime berging en een badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche. Buiten geniet je van een terras van 15m2 en een eigen tuin, gericht op het zuidwesten.
 

Bekijk details

83 m2 2 slaapkamer(s) Gelijkvloers Ondergrondse garage

Appartement

App U.2 Gelijkvloers

Dit gelijkvloerse 2 slaapkamerappartement van 92 m2 ligt in project Patersbos. Via de inkomhal kom je binnen in een ruime, lichte leefruimte met open keuken, vanwaar je toegang hebt tot een handige berging. Daarnaast beschikt het appartement over een badkamer met dubbele lavabo, inloopdouche en apart toilet. Het ruime terras en de tuin vormen samen een gezellige buitenruimte van bijna 30 m2.

Bekijk details

92 m2 2 slaapkamer(s) Gelijkvloers Ondergrondse garage

Appartement

App U.3 Gelijkvloers

Dit 91 m2 grote appartement met 2 slaapkamers vind je op het gelijkvloers in project Patersbos. Via de inkomhal heb je toegang tot een heerlijk lichte leefruimte met open keuken. Verder beschik je over een handige berging, een badkamer met dubbele lavabo, inloopdouche en apart toilet en geniet je buiten van een riant terras van meer dan 30 m2. Via een achterdeur op het terras ben je snel bij de ondergrondse parkeerplaats.

Bekijk details

91 m2 2 slaapkamer(s) Gelijkvloers Ondergrondse garage

Appartement

App U.4 Gelijkvloers

Dit gelijkvloerse 2 slaapkamerappartement van 95 m2 ligt aan de straatkant in project Patersbos. Via de inkomhal loop je binnen in een ruime, lichte leefruimte met open keuken die uitkijkt op het terras van 15m2 en een eigen, zuidwestgerichte tuin. Verder beschik je over een berging en een badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche.

 
Een kelderberging, voor meer opbergruimte, en/of ondergrondse autostaanplaats zijn apart aan te kopen.

Bekijk details

95 m2 2 slaapkamer(s) Gelijkvloers Ondergrondse garage

Appartement

App U.5 1e verdieping

Op de eerste verdieping in Project Patersbos aan de straatkant ligt dit 107 m2 grote appartement met 2 slaapkamers. Via de hal heb je toegang tot een riante, lichte leefruimte met open keuken, die net als de grote slaapkamer uitgeeft op het zuidwest gerichte terras. Daarnaast beschikt het appartement over een handige berging, een badkamer met dubbele lavabo, inloopdouche en apart toilet.

Bekijk details

107 m2 2 slaapkamer(s) 1e verdieping Ondergrondse garage

Appartement

App U.6 1e verdieping

Dit 102 m2 grote appartement met 2 slaapkamers vind je op de eerste verdieping in project Patersbos. Langs de inkomhal kan je meteen gebruik maken van een handige berging of doorlopen naar de heerlijk luchtige leefruimte met open keuken, waar je ook een tweede berging vindt. Verder in het appartement vind je een ruime badkamer met dubbele lavabo, inloopdouche en een aparte wc. Buiten geniet je van een terras van meer dan 26m2.

Bekijk details

102 m2 2 slaapkamer(s) 1e verdieping Ondergrondse garage

Appartement

App U.7 1e verdieping

Dit ruime appartement met 2 slaapkamers van 110 m2 ligt op de eerste verdieping in project Patersbos. Door de inkomhal loop je binnen in de zeer ruime, lichte leefruimte met open keuken en zicht op je terras gericht naar het zuidwesten. Aan de andere kant vind je een berging, badkamer met dubbele lavabo, inloopdouche en een apart toilet bij de slaapkamers.

Bekijk details

110 m2 2 slaapkamer(s) 1e verdieping Ondergrondse garage

Appartement

App U.9 2e verdieping

Dit 107 m2 grote penthouse met 2 slaapkamers vind je op de tweede verdieping in project Patersbos. Je komt binnen in een ruime hal, vanwaar je meteen de eerste ruime slaapkamer, de badkamer met inloopdouche, het toilet of de berging kan betreden. Daarnaast heb je toegang tot een bijzonder grote, lichte leefruimte met open keuken die uitkijkt over het riant zuidwestgerichte terras van bijna 30m2. Je heb er direct toegang tot de tweede slaapkamer en er bevindt zich ook nog een handige keukenberging.

Bekijk details

107 m2 2 slaapkamer(s) 2e verdieping Ondergrondse garage

Huis

Woning U.10

Achter het voorste volume van project Patersbos ligt deze eengezinswoning van 114 m2 met 3 slaapkamers. Langs de voordeur stap je binnen in een hal, waar een gastentoilet is. Je loopt verder naar de mooie, lichte leefruimte met open keuken en handige berging. De leefruimte grenst aan een ruim terras en eigen zuidgerichte tuin. Langs de trap loop je naar de eerste verdieping, waar je via de nachthal toegang hebt tot drie ruime slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche.

Bekijk details

110 m2 3 slaapkamer(s) Staanplaats

Huis

Woning U.11

Deze 112 m2 grote eengezinswoning vind je achteraan in project Patersbos. Je komt binnen in een functionele hal, vanwaar je een gastentoilet of de heerlijk lichte leefruimte met open keuken en handige berging kan betreden. De leefruimte kijkt uit over een ruim terras en eigen zuidgerichte tuin. Langs de trap kom je op de eerste verdieping, waar je via een nachthal toegang hebt tot drie ruime slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche.
 

Bekijk details

111 m2 3 slaapkamer(s) Staanplaats

Huis

Woning U.12

Deze hoekwoning van 125 m2 sluit het project Patersbos af. Langs de voordeur kom je in de hal, waar een gastentoilet is. Je loopt verder naar een heerlijk lichte leefruimte met open keuken en handige berging. Vanuit de leefruimte kijk je uit over een ruim terras en eigen zuidgerichte tuin. Langs de trap loop je naar de eerste verdieping, waar je via de nachthal toegang hebt tot drie ruime slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche.  
 

Bekijk details

125 m2 3 slaapkamer(s) Staanplaats